A kosár üres

ViszonteladóknakWebáruházunkban igényelhető külön viszonteladói belépés, így mindig a legfrissebb, aktuális nagykereskedelmi árakat láthatja, kosaras rendszerben tud rendelni és árut foglaltatni. 


 

Amennyiban viszonteladóként szeretne vásárolni, a regisztráció során töltse ki a "További adatok céges regisztráció esetén" alatti részeket, majd pipálja be a "Viszonteladói jelentkezés" melletti jelölőt, és adja meg közösségi adószámát.

Figyelem: a viszonteladói regisztrációt csak érvényes közösségi adószámmal fogadjuk el, így tudjuk biztosítani a nettó viszonteladói árakat.

Viszonteladói partnerektől mennyiségi vásárlást várunk el, a viszonteladó árak is eszerint kerülnek megállapításra.
A viszonteladói árakból további kedvezményt nem tudunk biztosítani, az árak fixek, ettől eltérni nem tudunk.

A nettó 500.000 Ft feletti rendeléseket kizárólag előre utalás után, az összeg számlánkra érkezésekor tudjuk teljesíteni.

Kérjük a rendelés leadásától számított 72 órán belül rendezzék a rendelés ellenértékét (előre utalás) amennyiben ez a viszonteladó hibája miatt nem teljesül, úgy a rendelést töröljük a rendszerből.

Szlovákiai közösségi adószámmal regisztrációt nem tudunk fogadni, illetve olyan adószámot sem fogadunk el, ami a VIES rendszerben hiányos adatokkal rendelkezik!

A regisztráció befejezése után kérjük emailben (info@eustock.eujelezze a regisztrációt felénk, és küldje el a regisztrációnál használt felhasználónevét - email címet, illetve a jogosultságok ellenőrzése céljából a cégtől származó hivatalos dokumentumok egyikét:

- cégkivonat

- aláírási címpéldány

- a cégtől származó meghatalmazás (aláírás, pecsét szükséges)

 A dokumentumok beérkezését, ellenőrzését követően kollégánk 24 órán belül beállítja a megfelelő jogosultságokat.
Amennyiben a jogosultságok 24 órán belül sem kerülnek aktiválásra, kérjük emailben (info@eustock.eu) jelezze felénk, köszönjük.


Regisztráció    |    Belépés


 

 

eustock logo