Viszonteladóknak

ViszonteladóknakWebáruházunkban igényelhető külön viszonteladói belépés, így mindig a legfrissebb, aktuális nagykereskedelmi árakat láthatja, kosaras rendszerben tud rendelni és árut foglaltatni. 


Információk:

Amennyiben Önnek cége (Kft. Bt. Zrt….), Egyéni Vállalkozása (EV), vagy Egyéni Cége (EC) van, és tevékenységi köreiben szerepel a számítástechnikai, vagy szórakoztató elektronikai viszonteladás / kereskedelem, úgy lehetséges a nagykereskedelmi árakon való vásárlás.

Figyelem: a viszonteladói regisztráció alapfeltétele az érvényes közösségi adószám, így tudjuk biztosítani a nettó viszonteladói árakat.

Viszonteladói partnerektől mennyiségi, és folyamatos vásárlást várunk el, a viszonteladó árak is eszerint kerülnek megállapításra.

A viszonteladói jogviszony fenntartása legalább negyedévente nettó 1.000.000 Ft. vevőforgalomhoz kötött.

A viszonteladói árakból további kedvezményt nem tudunk biztosítani, az árak fixek, ettől eltérni nem tudunk.

A webáruházban leadott, nettó 500.000 Ft feletti rendeléseket kizárólag előre utalás után, az összeg számlánkra érkezésekor tudjuk teljesíteni.

Kérjük a rendelés leadásától számított 72 órán belül rendezzék a rendelés ellenértékét (előre utalás) amennyiben ez a viszonteladó hibája miatt nem teljesül, úgy a rendelést töröljük a rendszerből.

Szlovákiai közösségi adószámmal regisztrációt nem tudunk fogadni, illetve olyan adószámot sem fogadunk el, ami a VIES rendszerben hiányos adatokkal rendelkezik!

Nettó áron történő vásárlás esetén a személyes átvétel nem megoldható!

Vendég módban nincs lehetőség nettó áron vásárolni, ebben a formában leadott rendeléseket automatikusan töröljük a rendszerből!

A termékeket tovább értékesítő viszonteladó vásárlástól való elállásra nem jogosult.


Regisztráció, adatbekérés:

Amennyiban viszonteladóként szeretne vásárolni, a regisztráció során töltse ki a "További adatok céges regisztráció esetén" alatti részeket, majd pipálja be a "Viszonteladói jelentkezés" melletti jelölőt, és adja meg közösségi adószámát.

Amennyiben a webáruházban úgy ad le rendelést, hogy a jogosultságokat nem igazoltuk vissza, a rendelést töröljük a rendszerből! 

A regisztráció befejezése után kérjük emailben (info@eustock.eujelezze a regisztrációt felénk, és küldje el a regisztrációnál használt felhasználónevét - email címet, illetve a jogosultságok ellenőrzése céljából a cégtől származó hivatalos dokumentumok egyikét:

- scannelt cégkivonat (Az www.e-cegjegyzek.hu oldalról származó, nyilvános, bárki által elérhető dokumentumot nem fogadjuk el!)

- aláírási címpéldány

A dokumentumok beérkezését, ellenőrzését követően elbíráljuk kérelmét.

A regisztráció, közösségi adószám megléte, a dokumentumok bemutatása nem jelent automatikus jogosultságot, az elbírálás során további adatokat kérhetünk be, illetve megtagadhatjuk a viszonteladói jelentkezést.


Regisztráció    |    Belépés


 

 

eustock logo