Viszonteladóknak

Webáruházunkban igényelhető külön viszonteladói belépés, így mindig a legfrissebb, aktuális nagykereskedelmi árakat láthatja, kosaras rendszerben tud rendelni és árut foglaltatni. 

Amennyiben Önnek cége (Kft. Bt. Zrt….), Egyéni Vállalkozása (EV), vagy Egyéni Cége (EC) van, és tevékenységi köreiben szerepel a számítástechnikai, vagy szórakoztató elektronikai viszonteladás / kereskedelem, úgy lehetséges a nagykereskedelmi árakon való vásárlás.

A viszonteladói regisztráció alapfeltétele az érvényes közösségi adószám, így tudjuk biztosítani a nettó viszonteladói árakat.


Amennyiben nem viszonteladóként szeretne vásárolni, kérjük az alábbi útmutatót követni:

 ÁFA mentes vásárlás EU ügyfeleknek


 Közösségi adószám:

Az Európai Unió tagállamain belül vásárlóknak (cégek, vállalkozók) lehetősége van azonnal, nettó áron hozzájutni a termékekhez, hogy majd az országuk adó szabályai szerint helyben adózzanak.

"A közösségi (uniós) adószám Magyarországon a HU előtagból és az adószám első 8 számjegyéből áll; birtokában és használatával érvényesül a célországi adózásként ismert Európai Uniós irányelv, amely szerint a közösségi kereskedelmi kapcsolatok során az adót a beszerző fizeti meg."

 A magyarországi adószám megléte nem jelenti azt, hogy az adószám közösségi adószám is (kérjük ellenőrizze adószámát a VIES rendszerben) a közösségi adószámot az adott ország adóhivatalától kell igényelni, az igénylés ingyenes, a részletekről kérjük egyeztessen könyvelőjével.


Regisztráció, adatbekérés:

Nincs más tennivalója, mint regisztrálni, és megadni a kötelező adatok mellett a közösségi (EU-s) adószámát, jelezni felénk email formájában, illetve elküldeni a jogosultság igazolása végett a cégtől származó hivatalos dokumentumot (scannelt cégkivonat, vagy aláírási címpéldány) ennek hiányában nem tudjuk figyelembe venni az adószámot, és bruttó áron tudjuk a rendelést elkészíteni!

Az www.e-cegjegyzek.hu oldalról származó, nyilvános, bárki által elérhető dokumentumot nem fogadjuk el!

Az emailnek tartalmaznia kell a regisztrációnál használt email címet, és felhasználói nevet.

Az adószámot ellenőrizzük, és valós adatok esetén felhasználói profilját beállítjuk a nettó áron történő vásárláshoz. Innentől kezdve, belépés után nettó áron vásárolhat!

Kérjük a cégek részére mezőket kitölteni!!


 További információk:

Felhívjuk figyelmüket, hogy közösségi adószámmal való vásárlás esetén a számlát minden esetben a közösségi adószámhoz tartozó cég nevére-címére állítjuk ki (ami a VIES rendszerben regisztrálva van) ettől eltérni nem tudunk.
A számlára csak a kötelező céges adatok kerülnek, illetve a közösségi adószám, személyes adat (pl: email cím, telefonszám, név, cím stb..) nem.

Céges regisztráció esetén a Vezetéknév/Keresztnév mezőket a kapcsolattartó személy adataival kell kitölteni.

Szlovákiai EU adószámot nem tudunk fogadni, kérjük ilyen adószámmal ne regisztráljanak.

A VIES rendszer szerint érvényes, de hiányos adatokkal szereplő adószámot nem fogadjuk el, kérjük gondoskodjon róla, hogy minden szükséges adat megjelenjen a VIES rendszerben.

Nettó áron történő vásárlás esetén a személyes átvétel nem megoldható!

Internetes vásárlás esetén az elállás joga csak fogyasztókra vonatkozik, cégekre nem.

Végelszámolás alatt lévő cégeket nem szolgálunk, ki, ezen rendelések automatikusan törlésre kerülnek!


 Regisztráció

 

eustock logo