A kosár üres

Az Európai Unió tagállamain belül vásárlóknak (cégek, vállalkozók) lehetősége van azonnal, nettó áron hozzájutni a termékekhez, hogy majd az országuk adó szabályai szerint helyben adózzanak.

"A közösségi (uniós) adószám Magyarországon a HU előtagból és az adószám első 8 számjegyéből áll; birtokában és használatával érvényesül a célországi adózásként ismert Európai Uniós irányelv, amely szerint a közösségi kereskedelmi kapcsolatok során az adót a beszerző fizeti meg."

FIGYELEM!!

A magyarországi adószám megléte nem jelenti azt, hogy az adószám közösségi adószám is (kérjük ellenőrizze adószámát a VIES rendszerben) a közösségi adószámot az adott ország adóhivatalától kell igényelni, az igénylés ingyenes, a részletekről kérjük egyeztessen könyvelőjével.

Nincs más tennivalója, mint regisztrálni, és megadni a kötelező adatok mellett az közösségi (EU-s) adószámátjelezni felénk email formájában (felhasználónév-email címet kérjük megadni) majd az adószámot leellenőrizzünk, és valós adatok esetén felhasználói profilját beállítjuk a nettó áron való vásárláshoz.

Innentől kezdve, belépés után már kedvezményes árakon vásárolhat!

Kérjük a cégek részére mezőket kitölteni!!

Felhívjuk figyelmüket, hogy közösségi adószámmal való vásárlás esetén a számlát minden esetben a közösségi adószámhoz tartozó cég nevére-címére állítjuk ki (ami a VIES rendszerben regisztrálva van) ettől eltérni nem tudunk.
A számlára csak a kötelező céges adatok kerülnek, illetve a közösségi adószám, személyes adat (pl: email cím, telefonszám, név, cím stb..) nem.

Szlovákiai EU adószámot nem tudunk fogadni, kérjük ilyen adószámmal ne regisztráljanak, köszönjük.

FIGYELEM: magánszemélyeknek nincs lehetőségük nettó áron vásárolni!

Regisztráció

 

 

eustock logo